Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
HERE COMES SECONDARY NAVIGATION

STAP op school

De werking van STAP gaat verder dan haar eigen muren. In schooljaar 2022 - 2023 startten we met ons project 'STAP op school'. Enkele Roeselaarse basisscholen werden uitgekozen om hun leerlingen kennis te laten maken met muziek, woord en dans.

Een schooljaar lang geeft een STAP-leerkracht vol enthousiasme muzische workshops en laten zo nieuwe talenten ontluiken.

De leerlingen krijgen hiermee de kans om te schitteren op het podium en om te laten zien aan hun ouders, juffen, meesters en medeleerlingen wat ze allemaal geleerd hebben!

De basisscholen waar we het eerste jaar dit muzisch project liep zijn VBS De Bever, VBS De Verrekijker, GO! basisschool De Plataan, VBS Lenteland en VBS Sint-Jozef. 

Ook in schooljaar 2023 - 2024 gaan we verder met dit project in volgende scholen: VBS De Mozaïek in Roeselare, VBS De Peereboom in Ledegem, Vikingschool Roeselare en OKAN Roeselare.

Het eerste en tweede leerjaar van basisschool De Peereboom, die dit schooljaar begeleid worden door Benedikte Crombez, toonden hun acts op het schoolfeest.

De leerlingen van basisschool De Peereboom repeteren voor hun gastoptreden tijdens het filiaalconcert in STAP Ledegem

STAP op school schooljaar 22-23