Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
HERE COMES SECONDARY NAVIGATION

Voor de jongste nachtegaaltjes is er het koor Sing In. Dit koor is voor 6 en 7-jarigen en valt onder het nieuwe vak koorinitiatie in de eerste graad muziek. Leerlingen kunnen voor koorinitiatie kiezen als alternatief voor muziekinitiatie, maar kunnen ook allebei de vakken tegelijk volgen. Het plezier bij het zingen staat altijd centraal!

Maak spelenderwijs kennis met je zangstem! Kan je moeilijk stilzitten als je muziek hoort? Zing je graag de pannen van het dak? Droom je ervan eens op een podium te schitteren? Bij Sing In zet je de eerste stapjes in de wondere wereld van muziek. Zowel ritmiek, beweging, expressie, zang en articulatie komen aan bod. Heb je helemaal de zangkriebels te pakken? Dan stroom je aan het einde van de eerste graad probleemloos door naar Sing In+, ons kinderkoor voor de tweede graad.

Sing In staat onder leiding van Sara Markey. De lessen gaan door in de hoofdschool op zaterdag, van 10 tot 11 uur. Inschrijven kan als een gewone inschrijving in de eerste graad of bovenop een andere initiatieles. 

Heb je interesse om bij Sing In te komen zingen? Wil je meer informatie? Neem contact op met Sara Markey via e-mailadres sara.markey@academieroeselare.be!