Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
HERE COMES SECONDARY NAVIGATION

Concert

Kerstconcerten t.v.v. TEJO VZW

FOTOREPORTAGE Tussen 23 november en 23 december hield STAP 5 kerstconcerten ten voordele van TEJO vzw.

Woensdag 23 november om 18 uur: Carol of the Bells
Heilig Hart kerk, Roeselare
De orkesten van STAP speelden een herfstconcert met de eerste geluiden van de kerstperiode.

Vrijdag 16 december om 18 uur: Kerstconcert Cello en Accordeon
De Kleine Stooringhe, Rumbeke
Leerlingen 1ste en 2de graad uit de celloklas van Annemie Devos en accordeonklas van Sandra Mollin brachten bekende en minder bekende kerstliederen.

Vrijdag 16 december om 19 uur: Kerstconcert fluit
Onze-Lieve-Vrouwekerk, Roeselare
De fluitklassen van STAP zorgden voor een avond vol stemmige kerstmuziek. VISO-Kunstkuur leerlingen brengen een ‘apart kerstverhaal’.

Zaterdag 17 december om 14 uur: Kerstconcert Viool en Piano
De Kleine Stooringhe, Rumbeke
Concert met leerlingen viool en piano uit de 2e graad, gepresenteerd door leerlingen woord.

Vrijdag 23 december om 19 uur: A Wintry Night
Heilig Hart kerk, Roeselare
Sing In, Sing In+, Schwoeng en Majeur. Alle STAP-koren deelden voor het eerst het podium. STAP ontvangt tijdens dit concert officieel erkenning van 'zingende school'.

TEJO biedt in Vlaanderen laagdrempelige therapeutische ondersteuning aan jongeren tussen 10 en 20 jaar. De dienstverlening is kortdurend, onmiddellijk, anoniem en gratis en gebeurt door professionele therapeuten op vrijwillige basis. Hiermee wil TEJO de lange wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg voor jongeren helpen oplossen. 

De concerten werden een groot succes waarbij zowel toeschouwer als leerling en leerkracht zich warmden aan heerlijke winterse muziek. In totaal brachten ze  maar liefst 4.480 euro op! Niet enkel de opbrengst van de kaartverkoop ging naar Tejo. Er werden ook totebags verkocht die het resultaat zijn van het Kunstkuurproject tussen STAP en VISO Roeselare. Leerlingenonderneming 3rd Dimension zamelde hiermee 200 euro in.

Op de cheque-uitreiking waren drie bestuursleden van Tejo, schepen Nathalie Muylle en twee leerlingen en een leerkracht van VISO aanwezig. Twee volwassen leerlingen Woord droegen een korte tekst voor en jeugdkoor Schwoeng zorgde voor een kort optreden.

 

Deel dit nieuwsbericht: