Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
HERE COMES SECONDARY NAVIGATION

ConcertDans

11.trail

FOTO & VIDEO Misschien kende je de 11.trail al, of misschien heb je zelf wel al eens meegedaan. De 11.trail is een frisse manier om fondsen te werven voor 11.11.11, waarbij je kan wandelen of lopen doorheen gebouwen en 'verborgen' of exclusieve locaties van een stad of gemeente met tal van verrassende en diverse animaties onderweg. En op de editie van 2023 zorgde STAP mee voor deze animatie!

Het parcours liep dwars door onze school heen. Daar maakten dansleerkracht Adelien Vannecke en haar leerlingen gebruik van en zorgden er voor een waar dansoptreden. Leerkracht Bart Coppé moedigde de lopers en wandelaars met zijn koperensemble aan in KOERS en ArcoAdulto, een volwassen strijkerskoor met (ex)leerlingen en leerkracht Veerle De Leersnijder zorgden voor sfeer in het gebouw van volwassenenonderwijs CREO.

Dankzij Michel Danneels (Michel neemt foto's) beschikken we over deze nog meer mooie dansfoto's. Danste jij mee op de 11.trail en wil je de andere foto's graag eens bekijken? Vraag het dan zeker aan Adelien!

Deel dit nieuwsbericht: