Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
HERE COMES SECONDARY NAVIGATION

Woon je in de buurt van Spanjeschool - de Tassche?

Dan is er goed nieuws! STAP organiseert er voortaan muziekles.

 

aanbod

MUZIEKINITIATIE VOOR HET EERSTE EN TWEEDE LEERJAAR (1.1 EN 1.2)

Met veel spelplezier worden kinderen muzisch geprikkeld. Zingen, bewegen en musiceren in groep is de basis. Je kan deze lessen ook combineren met instrumentinitiatie.

  • op maandag van 16 uur tot 17 uur

 

MUZIKALE EN CULTURELE VORMING & GROEPSMUSICEREN (MCV-GM) VANAF HET DERDE LEERJAAR (2.1)

Hier leggen de kinderen een stevige basis voor hun instrument of zang. Noten en ritmes vlot lezen en herkennen, samen muziek maken en leren over de taal van de muziek vormen hier de basis. Deze lessen combineer je met een uur instrument- of zangles.

  • op maandag van 17 uur tot 18 uur en op donderdag van 16.20 uur tot 17.20 uur

 

schrijf je in

Online via www.mijnacademie.be of in de hoofdschool elke weekdag van 16 uur tot 19 uur en op zaterdag van 9 uur tot 12 uur.

Inschrijven via het onthaal van de hoofdschool kan tot en met 25 juni en van 26 augustus tot en met 30 september. Meer info over inschrijven & tarieven vind je op deze pagina.

 

getuigenis van onze stafmedewerker valerie vereecke

"We zijn enorm trots en kijken uit naar de opening van de nieuwe vestigingsplaats van STAP in de Spanjeschool. Dit schooljaar zijn we gestart met een intense samenwerking tussen de beide scholen onder de vorm van Kunstkuur. Twee STAP leerkrachten, woord en muziek, gingen wekelijks aan de slag met de leerlingen. Sinds de start hiervan hebben we een enorme golf van enthousiasme gezien bij zowel leerlingen als leerkrachten.

Een van de meest inspirerende aspecten van deze samenwerking is het zien hoe de teams elkaar leren kennen en samenwerken om een omgeving te creëren waarin creativiteit en expressie extra kan gedijen. Het is mooi om te merken hoe iedereen elkaar ondersteunt en hoe nieuwe talenten bij kinderen worden ontdekt!

Maar laten we ook eerlijk zijn. We weten dat niet alle kinderen kunnen deelnemen aan de naschoolse activiteiten die STAP aanbiedt. Soms kan de drempel van de verplaatsing een obstakel vormen. Daarom is het zo belangrijk dat we blijven inzetten op lokale samenwerkingen om zo veel mogelijk drempels weg te nemen. Met deze nieuwe vestigingsplaats spelen we hierop in en betrekken we meer kinderen bij creatieve en waardevolle naschoolse activiteiten. Niet alleen de kinderen uit de Spanjeschool en de Tassche kunnen deelnemen aan de aangeboden muzieklessen, iedereen kan zich inschrijven. Zo bouwen we samen aan een omgeving waarin iedereen de kans krijgt zijn of haar passies te ontdekken en te ontwikkelen."