SING-UP & SCHWOENG!

Sing-Up

Sing-Up is er voor iedereen die houdt van zingen en zich kan en wil engageren om wekelijks een uurtje te komen repeteren in een gemoedelijke en vriendschappelijke sfeer.  Het repertoire van Sing-Up is veelzijdig en toegankelijk maar biedt zeker ook wat uitdaging.  Het koor staat onder leiding van Margot De Ridder en wordt op gitaar begeleid door Bert Lietaert.  Er is een jaarlijks repetitieweekend samen met Schwoeng en het koor treedt regelmatig op binnen en buiten de context van de academie.  Sing-Up repeteert elke zaterdag van 10.30 uur tot 11.30 uur.  Vanaf 10 jaar kan je in het koor zingen.

Meer info:  margot.deridder [at] staproeselare.be

Schwoeng!

=> Lid van Schwoeng en inschrijven voor koorweekend 2017? 
     Volg de link hier !

Anderzijds is er Schwoeng!  Het repertoire van dit koor is veelzijdig maar ook ambitieus, zowel qua aantal stukken als moeilijkheidsgraad.  Dit koor repeteert dan ook intensiever dan Sing-Up.  De repetities zijn elke zaterdag van 10.15 uur tot 11.45 uur.  Daarnaast volgt elk koorlid iedere zaterdag 45 minuten stemvorming/koorvorming in kleine groepjes.  Deze coaching gebeurt aansluitend voor of na de algemene repetitie.  Regelmatige aanwezigheid op de repetities en coachings zijn naast enige individuele thuisstudie noodzakelijk om in dit koor te kunnen meedraaien.

Schwoeng! gaat ook elk jaar samen met Sing-Up op koorweekend, organiseert af en toe koordagen en treedt regelmatig op.  Het is een hechte groep waar vriendschap, plezier en hard werken hand in hand gaan.  We zingen a capella of met pianobegeleiding.

Schwoeng! staat onder leiding van Kristof Allaert.

Praktische informatie vind je terug op de speciale Schwoengpagina.

Meer info:  kristof.allaert [at] staproeselare.be

STAP koor Schwoeng