Home

vakantie
Het volledige team van STAP geniet van een welverdiende vakantie.  We staan opnieuw ter beschikking vanaf 17 augustus.

Op vandaag hebben we nog geen aanrekeningen kunnen uitsturen.  De softwareleverancier heeft dit niet meer kunnen afwerken in zijn software voor ons verlof.  We gaan er van uit dat we de tweede helft van augustus alle aanrekeningen op de post kunnen doen.  Alle inschrijvingen blijven evenwel gegarandeerd.
Voor iedereen een verfrissende vakantie en tot binnenkort.

UITSTAP

COMPAGNIE

PROEFLESSEN VOOR VOLWASSENEN

STAP organiseert volgend schooljaar enkele trajecten Woord en Dans specifiek voor studenten/volwassenen. Wie nieuwsgierig is of eerst even wil komen uitproberen kan in september een proefles volgen.

 

 

PROEFLESSEN JAZZ-POP-ROCK

Leerlingen L4/L3V die volgend jaar overgaan naar de derde graad van de nieuwe structuur, kunnen voor de studierichting Muziek verder studeren in de klassieke richting of kiezen voor jazz-pop-rock. In dit laatste geval kan het interessant zijn om eens te proeven wat het betekent groepsmusiceren (samenspel) en MCV jazz-pop-rock te volgen.

Op woensdag 27/06 organiseren we voor de nieuwsgierigen gratis proeflessen jazz-pop-rock.
We voorzien een half uurtje theorie, gevolgd door een korte les groepsmusiceren. We starten om 14u en gaan door tot maximum 16u. De proefles MCV gaat door in de MCV-klas in gebouw B, waarna we verhuizen naar de concertzaal (in gebouw A op de Kleine Stooringhe site).

Het team leerkrachten jazz-pop-rock
STAP, afdeling jazz-pop-rock, Blinde Rodenbachstraat 23, Rumbeke

Wie vragen heeft over de proeflessen of de richting jazz-pop-rock kan een mailtje sturen naar:
joshua.dellaert [at] academieroeselare.be of stefaan.debevere [at] staproeselare.be

opendeurdag jazz-pop-rock

POINT FINAL! '18

FEEST

CROSSING MUSIC

INTEAM, LERARENCONCERT

STAP is trots op haar leerkrachten! Met hun stuwende kracht begeleiden en inspireren ze onze leerlingen en leren hen schitteren op het podium. STAP organiseert INTEAM, een avondconcert waarin het onze leerkrachten zelf zullen zijn die schitteren op scène.
INTEAM vindt plaats op zaterdag 3 februari 2018 om 20 uur in de schouwburg van CC De Spil.  

Tickets kosten 8 en 5 euro (kinderen -12 en leden TOON) en kunnen gekocht worden via CC De Spil (051 26 57 00).

STAP JONG TALENT

STAP biedt ook in 2018 extra ondersteuning aan Jong Talent leerlingen. Wij organiseren extra concerten, supporteren bij deelname aan wedstrijden en nodigen een mooie verzameling nationale en internationale professionals uit om bij ons een masterclass te komen geven. Lees er hier alles over en laat je inspireren!

JONG TALENT PIANO

STAP GEEFT JONG TALENT UIT DE PIANORICHTING EXTRA AANDACHT EN EEN PODIUM !

Jong Talent leerlingen zijn extra gemotiveerde leerlingen die wij willen prikkelen en uitdagen door het organiseren van een aantal concerten en meestercursussen. Dit jaar brengen we de groep jonge talenten uit de piano richting bij elkaar op 4 momenten.  Lees er hier alles over.

mobiliteit

Het stadsbestuur van Roeselare heeft 2 ingrepen uitgevoerd om de verkeerscirculatie en het parkeren aan de hoofdschool te verbeteren:  een nieuwe zoen- en vroemzone (doorrijstrook in de bocht aan het begin van de Meenseheirweg) en een slagboom die de personeelsparking overdag afsluit.  Startschot is maandag 16 oktober!  Lees er alles over via de link hier.

INSCHRIJVINGEN 17/18 AFGESLOTEN

STAP affiche inschrijvingen 17/18

30 september was de laatste dag waarop u kon inschrijven.

Zit u toch nog met vragen?  Neem gerust contact met ons op.

VOOR DE LIEFHEBBERS

Speelvogels houden van nestwarmte